cruise-vakanties-aanbieders
27 maart 2016

camping-overzicht-frankrijk

Een camping in Frankrijk is voor vele vakantiegangers de ideale basis om van een vrije en zorgeloze vakantie in de natuur te genieten. Frankrijk is bij uitstek het vakantieland om te gaan kamperen en biedt dan ook een enorme keuze uit campings. Voor gezinnen met kinderen zijn er talloze opties om ergens te kamperen waar veel verschillende faciliteiten worden geboden, zoals een zwembad en animatie. Als er wat meer rust gezocht wordt, dan is er eveneens een ruim aanbod met kampeerlocaties te vinden. Zo is er voor een ieder ook een ideale locatie in een prachtige omgeving beschikbaar.

 

Top 5 aanbieders

 

Omgeving

De omgeving van een camping in Frankrijk hangt uiteraard af van de plaats waar je de kampeervakantie doorbrengt, zoals in de bergen, aan de kust of in het bos. De veelzijdige natuur is echter altijd aanwezig en biedt mogelijkheden om te wandelen en te fietsen langs bijvoorbeeld wijngaarden, rivieren, weilanden of door bossen. Ook kun je avontuurlijke activiteiten ondernemen, bijvoorbeeld canyoning, abseilen of raften op een van de vele riviertjes. Verblijf je vlak bij het strand, dan is het heerlijk om het relaxen af te wisselen met een van de vele watersporten, zoals de zee bestormen op een jetski of wat rustiger aan te doen en te gaan waterfietsen.

Frankrijk en cultuur

Frankrijk is een land, waar je op het gebied van cultuur alle kanten op kunt tijdens de vakantie. Er zijn vele musea verspreid over het land gelegen, zodat er vanaf je camping in Frankrijk altijd een bezoek aan een museum kan worden gebracht. De vele historische kastelen nodigen eveneens uit om ontdekt te worden. Onderdeel van de Franse cultuur is natuurlijk ook de gastronomie en daar kun je iedere dag opnieuw kennis mee maken. Elke dag kan op de camping bijvoorbeeld beginnen met vers Frans stokbrood en in de avond eindigen met een glas Franse wijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *